Bezplatný jazykový kurz pre vás!

Vieme, aké dôležité je rozširovať svoje zručnosti, preto vám chceme poskytnúť nástroje na úspech. Každý z našich zamestnancov má prístup k bezplatnému kurzu holandského jazyka (v angličtine). Táto príležitosť nie je len ďalším krokom vo vašej kariére, ale aj dôkazom nášho odhodlania pre váš rozvoj.

Odporúčame vám absolvovať kurz ponúkaný prostredníctvom e-learningovej platformy, ktorá vám umožňuje učiť sa kedykoľvek a kdekoľvek podľa vašich preferencií. Vďaka e-learningu máte plnú kontrolu nad procesom učenia – môžete si materiály prezerať, opakovať a kontrolovať svoj pokrok podľa vlastného rozvrhu. Vstup do kurzu je aktívny po dobu 6 mesiacov.

Kurz je rozdelený do modulov, čo uľahčuje organizáciu výučby. Jednotlivé moduly zahŕňajú rôzne formy učenia, ako sú audio nahrávky a animované filmy, a obsahujú teóriu, cvičenia a testy, vďaka čomu je učenie zaujímavejšie a pútavejšie.
sk jazykovy kurz
Prístup k platforme je možný 24 hodín denne, 7 dní v týždni cez internet, čo vám umožňuje učiť sa kedykoľvek. Či už cestujete, oddýchnete si v práci alebo doma, vždy máte možnosť pokračovať v učení.

Učte sa, kedy chcete, kde chcete a tak dlho, ako chcete! Sledujte, počúvajte, opakujte a testujte svoje znalosti podľa vlastného rozvrhu.

Platformu môžete používať na rôznych mobilných zariadeniach, vďaka čomu je učenie ešte pohodlnejšie.

Práca v Holandsku s Duijndam Works nie je len šancou na profesionálny rozvoj, ale aj príležitosťou na rozšírenie svojich jazykových znalostí!

Znalosť holandčiny otvára dvere novým príležitostiam a má mnoho výhod:

  • Sociálna integrácia: Znalosť miestneho jazyka uľahčuje sociálnu a kultúrnu integráciu. Uľahčí to nadviazanie kontaktu s obyvateľmi a účasť na miestnom spoločenskom živote.
  • Kariéra: Znalosť cudzích jazykov často otvára dvere novým kariérnym príležitostiam a zvyšuje šance na postup v práci.
  • Komunikácia v práci: Aj v medzinárodných spoločnostiach v Holandsku môže byť znalosť holandčiny užitočná pri komunikácii s kolegami alebo nadriadenými.
  • Integrácia do každodenného života: Každodenné činnosti ako nakupovanie, vybavovanie úradných záležitostí alebo využívanie verejných služieb môžu byť jednoduchšie a efektívnejšie, keď hovoríte po holandsky.
  • Prehĺbenie kultúrneho porozumenia: Učenie sa jazyka ide ruka v ruke s lepším pochopením miestnych zvykov a kultúry, čo obohatí vašu skúsenosť zo života v Holandsku.
Chceli by ste absolvovať bezplatný kurz holandského jazyka? Kontaktujte svojho koordinátora ešte dnes!
Návrat hore